Kamer boeken

Fietsarrangement

Fietsroute Roosendaal
Arrangement details

Fietsarrangement

In de directe omgeving van Roosendaal vindt u heerlijke bossen en heide om te fietsen en te wandelen. In samenwerking met Planjeroute.nl heeft City Hotel Goderie voor u een driedaags fietsarrangement samengesteld zodat u er lekker tussenuit kunt. Fietsen in Brabant is namelijk prachtig! Met het driedaagse fietsarrangement heeft u de ideale mogelijkheid om de omgeving van Roosendaal te ontdekken.

Vanaf City Hotel Goderie kunt u kiezen uit twee fietsroutes om West-Brabant te ontdekken. Route 1 is een route van circa 31,5 kilometer. Met deze route fietst u door Roosendaal, Sint Willebrord en Spundel. De tweede route is een route van 60,3 kilometer. Tijdens deze fietstocht bezoekt u Willemstad vanuit Roosendaal. Bekijk ook eens de fietsroutes die zijn samengesteld voor Roosendaal 750!

Fietsarrangement van City Hotel Goderie

Het fietsarrangement bestaat uit:
- 2 x een overnachting in een comfortkamer
- 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
- 1 x een heerlijk driegangen diner op de dag van aankomst.

Tarieven

Tarieven: € 85,00 per persoon per nacht exclusief toeristenbelasting.

Reserveren

Wenst u meer informatie te ontvangen over het fietsarrangement van City Hotel Goderie of wilt u direct reserveren? U kunt ons per mail bereiken via reserveringen@hotelgoderie.com of telefonisch via +31 (0)165 555 400.

Vanaf €85 p.n.
Andere arrangementen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden