Kamer boeken

Restaurant

 

Lunch en diner

Bij City Hotel Goderie in Roosendaal kunt u heerlijk lunchen en dineren. Wij bieden een sfeervolle ambiance gecombineerd met eten van uitstekende kwaliteit. Onze koks werken uitsluitend met verse ingrediënten en toveren deze om tot moderne gerechten. 

U kunt bij ons in Roosendaal kiezen uit twee fantastische restaurants. Bij Brasserie Aankomst kunt u genieten van een informeel en gezellig etentje met een menu of buffet. Dit restaurant is uitermate geschikt om met uw gezin naartoe te gaan. Wilt u culinair genieten tijdens een avond vol luxe? Dan is le Train Bleu het perfecte restaurant voor u. Hier wordt vier keer per jaar de menukaart aangepast aan het seizoen en afgestemd op de lokale specialiteiten. Ieder seizoen staat er dus weer iets nieuws op de kaart voor u om van te genieten. 

Uw bezoek aan een van onze restaurants in Roosendaal is perfect te combineren met een overnachting. Bekijk onze hotelkamers voor meer details.

Bekijk de menukaart online! U kunt uw diner eenvoudig online reserveren of telefonisch reserveren op het nummer: 0165-584848.

 

Restaurant

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden