Kamer boeken

Aankomst
Vertrek
Volwassenen
Kamers
Corporate ID
 
Comfortabele hotelkamers
Verrassende arrangementen

Unieke fietsroutes Roosendaal

Speciaal voor het 750 jarig bestaan van Roosendaal zijn er door de VVV in Roosendaal 20 fietsroutes met 10 unieke thema’s samengesteld. Deze fietsroutes behoren tot de mooiste fietsroutes in Brabant. De bosrijke omgeving van Roosendaal leent zich perfect voor de unieke fietsroutes die zijn samengesteld. Het hart van menig fiets- en natuurliefhebber zal sneller gaan kloppen bij het zien van deze fietsroutes.

Speciaal voor het 750 jarig bestaan van Roosendaal

Er zijn steeds twee fietsroutes samengesteld die samen één thema beslaan. Zo zijn er in totaal dus 10 thema’s die ieder een ander uniek stuk van de omgeving van Roosendaal laten zien. Iedere fietsroute is 75 kilometer lang en zo tellen de fietsroutes samen op tot 750 kilometer ter ere van het 750 jarig bestaan van Roosendaal. Als klap op de vuurpijl vormen de fietsroutes samen een roos. De roos is de bloem waar Roosendaal zijn naam aan te danken heeft en hiermee zijn de fietsroutes een ultiem gedenkteken aan de stad. Dit zijn de fietsroutes die zijn samengesteld speciaal voor het 750 jarig bestaan:

Commandoroute
Heideroute
Kreken & Bekenroute
Plantageroute
Rijke Roomse Route
Smokkelroute
Spoorroute
Suikerroute
Turfroute
Vlietroute 


Geniet optimaal van de fietsroutes in Roosendaal

Wilt u optimaal genieten na uw fietsroute in Roosendaal? Dan staat onze kok altijd voor u klaar om de lekkerste gerechten voor u te bereiden in Brasserie Aankomst. Hier heeft u een ruime keuze aan gerechten die uw dag helemaal compleet maken. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te overnachten in ons hotel. Zo kunt u de hierop volgende dagen één van de andere fietsroutes nemen en nog meer van de prachtige omgeving van Roosendaal ontdekken. Alle fietsroutes beginnen en eindigen in de buurt van ons hotel. Zo kunt u de volgende dag meteen weer op uw fiets stappen en genieten van al het moois wat Roosendaal te bieden heeft.

U kunt online een reservering maken via het online reserveringsformulier

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden