Kamer boeken

Aankomst
Vertrek
Volwassenen
Kamers
Corporate ID
 
Comfortabele hotelkamers
Verrassende arrangementen

Vacature: Kok

City Hotel Goderie

Best Western City Hotel Goderie is een 4 sterren hotel wiens naam een lange historie kent in Roosendaal en omgeving. Wij zijn aangesloten bij de meest ideële restaurant organisatie van Nederland, te weten Euro – Toques. Dat betekent dat ons restaurant zich houdt aan de “code van eer”, kookt met natuurzuivere producten en daarbij de seizoenen respecteert.
 

Wie ben jij?

- Je bent kok in hart en nieren.
- Je bent een goede teamspeler met communicatieve vaardigheden en passie voor het vak.
- Je hebt ervaring in een kwaliteitsrestaurant of hotelomgeving.
- Je ziet toe op de kwaliteit van de producten en levert een bijdrage aan wijzigingen van de menukaart.
- Je bent creatief en hebt passie voor de keuken.
- Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent stressbestendig en collegiaal.
- Je bent in het bezit van een diploma zelfstandig werkend kok (niveau 3) of gelijkwaardig diploma of je beschikt over aantoonbare ervaring als kok. 


Wat ga jij doen?

Als kok ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van je werkzaamheden in de keuken, verzorg je de dagelijkse bestellingen en stel je bestellijsten op. Je werkt samen met je collega’s en kunt ook heel goed zelfstandig werken. Daarnaast draag je bij aan wijzigingen van de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen en de daarbij behorende calculaties e.d.
Je bent bekend met de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).

Kom jij ons team versterken? Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Solliciteren

Naast het salaris biedt Best Western City Hotel Goderie onder meer een aantrekkelijke werkomgeving en ruimte om jezelf te bekwamen en te ontwikkelen.
Reageer door je CV en motivatie te sturen naar gcremers@hotelgoderie.com.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden