Kamer boeken

Vergaderen in Roosendaal

Multifunctionele vergaderruimtes

City Hotel Goderie biedt niet alleen de mogelijkheid om te overnachten en te eten: u kunt bij ons ook uitstekend terecht voor een vergadering in Roosendaal. Ons hotel heeft verschillende multifunctionele vergaderruimtes die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo hebben wij diverse mogelijkheden om zowel kleine als grote groepen in rust te laten vergaderen in Roosendaal.

Bedrijfspresentaties

In onze vergaderruimtes in Roosendaal is plaats voor maximaal 200 personen. Ook voor bedrijfspresentaties is City Hotel Goderie dus een zeer geschikte keuze. Bekijk de foto’s onderaan de pagina voor een indruk van de vergadermogelijkheden in Roosendaal.

Onze arrangementen

Wanneer u voor een vergaderruimte bij City Hotel Goderie in Roosendaal kiest, wordt uw gezelschap voorzien van een uitgebreide keuze aan eten. Of u nu kiest voor een gehele lunch of enkel borrelhapjes; wanneer u ervoor kiest om bij ons te vergaderen in Roosendaal gaat u voldaan naar huis. U kunt uw vergadering ook gemakkelijk combineren met een overnachting. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende vergaderruimtes van City Hotel Goderie.

 Zaal naam

 Theater 
 opstelling

 U-vorm
 Training

 Cabaret 

 Vergader tafel 

 Gekoppelde zalen 

Zaal 1

 n.v.t.

 n.v.t. 

 n.v.t. 

 2 tot 10 pers 

 

Zaal 3

 n.v.t. 

 n.v.t. 

 n.v.t. 

 2 tot 15 pers 

 (max 200   personen) 

Zaal 5

 40 pers 

 18 pers 

 30 pers 

 20 pers 

 

Zaal 2

 60 pers 

 30 pers 

 50 pers 

 30 pers 

 (max 200   personen) 

Zaal 4

 80 pers 

 30 pers 

 60 pers 

 30 pers 

 (max 200   personen) 

 


Vergaderen was nog nooit zo makkelijk

City Hotel Goderie zorgt er graag voor dat u onbezorgd kunt vergaderen. Wij bieden u graag een overzicht van de mogelijkheden:


- Multifunctionele vergaderruimtes voor maximaal 200 personen
- Alle moderne communicatiemiddelen
- WiFi
- Heerlijke koffie en thee
- Mineraal water, frisdranken etc.
- Ontbijt, lunch, diner
- Overnachting in City Hotel Goderie

 

Vergaderen nabij het station van Roosendaal

City Hotel Goderie is gelegen tegenover het station van Roosendaal. Hierdoor kunnen uw zakelijke relaties ons hotel gemakkelijk bereiken. Het hotel is gelegen op loopafstand van het centrum, waardoor het ook mogelijk is om het gezellige Roosendaal in te gaan voor een ontspannende wandeling.

 

Vergaderen in Roosendaal

City Hotel Goderie is de vergaderlocatie in Roosendaal voor uw zakelijke meeting. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0165-555400, per e-mail via reserveringen@hotelgoderie.com of door het online contactformulier in te vullen.

 


Vergaderen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden